Лілея. О, сонце, де ти? Коли ти вернешся?

Лілея. О, сонце, де ти? Коли ти вернешся?

Цитата із казки...

Лілея, ти куди пропала? Що так займає тебе зараз, що знайти тебе можна хібащо в інтернеті, або можливо ще на роботі. Чи то так твоя Ромашка, чоловік, потребує допомоги у написанні своєї роботи. Хоча не думає, він сам справиться, я в нього вірю. З'явися, не забувай про нас. Твої друзі скучили за тобою, і прес-клуб без тебе не той, а як може літературне кафе без свого найкращого журналіста та літературного критика. Також не вистачає скептитизму і мудрих зауважень та думок твоєї половинки Ромашки.
Приходь, ми чекаєм тебе. Крім того нас стає занадто мало і важко без тебе підтримувати легенду про нашу особливу массонську ложу.

4 коментарі

Лілія Шутяк
Я є! Впала у зимову сплячку, нікуди не хочу виходити з дому. А масонська ложа існує, незважаючи ні на що! Вона вічна!!! Спробую якось вибратись на люди. Але мушу долікуватися — маю проблеми з горлом…
Галина Єреміца
Ліліє! Вийди в світ.Я тебе вже рік не бачила і дуже за тобою скучила.Нам усім тебе не вистачає.До речі, 14 лютого 2011 року дивися «Ранок на Буковині» на ЧДТРК — гість програми відомий канадський фотограф Франсуа Гзаві Сарразін. Він зараз в Чернівцях — телезірка.Але ясподіваюся, що до того часу ми побачимося і сходимо на пиво.
Лілія Шутяк
Вау, ну прямо фан-клуб))) Дякую, люди, що не забуваєте. Шалено приємно!!! Я з вами навіть коли мене нема поруч!!!
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте