Повернення у рідну альма-матер. Опа, і тут тобі Арсеній Яценюк... Зірки політики...

Як всім відомо щороку у першу суботу лютого проходить зустріч випускників всіх шкіл країни. Ось і я пішов до своєю рідної четвертої гімназії. У нашій блогосфері є дуже багато представників гімназії №4. І яке було моє здивування коли я на першому поверсі побачив декілька телекамер та фотожурналістів. Піднявшись на другий поверх зрозумів звідки це все взялося — до рідної альма-матер приїхав, напевно, найвідоміший на сьогодні її син пан Арсеній Яценюк. Приїхав пан Яценюк щоб разом зі своїми однокласниками відсвяткувати двадцяту річницю випуску зі школи. Символічно трошки, що один з найпотужніших і перспективніших, ще на багато років, молодих політиків отримав квиток у доросле життя разом із незалежністю України. Може це якийсь символ і саме йому доведеться вивести нашу країну з кризи. І будьде ласкаві добродії противники пана Арсенія не нападайте на мене це япросто вислови свою думку, але сам розумію у нього є свої недоліки. Він вийшов на сцену разом зі своїми однокласниками. звичайно ж сказа декілька слів та разом зі своєю вчителькою музики та однокласниками заспівав пісню про вчительку. Був собі просто  одним із випускників школи, так особливої школи тому, що якщо ти вчився у гімназії №4 то це назавжди. Ми, випускники гімназії №4 один одного впізнаємо навіть у великому натовпі народу, а ще легше завжди порозуміємось.
ПОтім був виступ ще однієї молодої зірки політики пана Михайла Павлюка, який на сцену вийшов як 10річний ювіляр, розгадував загадки які задавала його класний керівник разом з усіма. 
Побажаю їм обо щоб вони несли те що їм дала їхня рідна школа у життя для всієї України і вона стала країною   добра, радості і щастя http://a-karagiaur.vkursi.com/934.html.
на кінець додам виступ пана Яценюка.





6 коментарів

Володимир Антонюк
«рідна альма-матір» — тавтологія ;)
Володимир Карагяур
Альма-матер (лат. аlma mater — мати-годувальниця) — що тут тавтологічного?
Володимир Антонюк
так вона завжди рідна ;) Це так, просто, музика навіяла. А, взагалі то, позитивний п'ятничний матеріал. Але мене тільки засмутило, що успішність Вами вимірялася публічністю (популярністю). Думаю (просто впевнений), що багато випускників є добрими спеціалістами у різних галузях, хорошими батьками і т.п. Ми живемо в якісь, на мій погляд, у трохи збоченій країні, де моральні чесноти перестають бути визначальними в оцінці людини. Але це вже тема іншої розмови…
Володимир Карагяур
Ну стосовно пана Яценюка не можу бути впевнений у його моральних якостях, бо не знайомий з ним особисто. але у панові Павлюку я біль ніж впенений — це гідна людина. Я писав не про публічність а про найвідоміших представників моєї гімназії — саме політиків. Є багато досить відомих людей, особливо на місцевому рівні, хто закінчив цю гімназію і майже всі вони гідні люди.
А стосовно альма-матер я тому і привів переклад з латинської мови. бо годувальниц може бути і не рідна. А з вашої точки зору слова пісні «Рідна мати моя» теж тавтологія.
Володимир Антонюк
Та у мене теж до Михайла претензій немає. Я про інше, але і про це — пізніше.
Лілія Шутяк
блін, ця тітка у мене також музику викладала! Жах, пам'ятаю її уроки співів…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте