Забродський позбавляє чернівчан сервісу та кінотеатру...

Влітку у готелі Турист відкрився новий кінотеатр ЗD. Відкрився набагато пізніше ніж очікувалось через проблеми, як виявилися не простими. Колишній кандидат у мери міста пан Забродський зробив усе можливе, щоби його ЗDкінотеатр відкрився першим, хоча Кінопалац не був до цього готовим. Та і скоріш за все Чернівці ще довго не мали б свого ЗDкінотеатру. Підступними діями за допомогою свого авторитету і впливу пан Забродський добився того, що відкриття ЗDкінотеатру у готелі Турист затягнулося, що дало шанс відкритися першому ЗD саме у Кінопалаці. Економічний ефект від першості відкриття здається відомий усім, якщо ж ні, то запитайте маркетологів.
 
Але і першість не допомогла Василю Івановичу, її виявилося замало для того, щоб утримувати глядачів. Просто у ЗDкінотеатрі Ефект (г. Турист) виявилися такі самі ціни, але набагато краще обладнання та сервіс (за словами самих відвідувачів), ну і звичайно не підкачало і розташування біля великих спальних районів, що зіграло свою роль для тих, хто не хоче пізно добиратися з центру міста. І, напевно, відчувши свою низьку конкурентноспроможність у порівнянні з конкурентом Василій Іванович вирішив піти іншим шляхом. Тому що як виявляється гроші пану Забродському зараз дуже сильно потрібні він зробив усе можливе, щоб закрити конкурента. Власнику кінотеатру ЗDЕфект було надано припис про закриття його об`єкту через невідповідність деяким стандартам. Після особистого звернення до керівників цієї державної структури власнику було сказано, що дозволять відкритись тільки з дозволу Василя Івановича Забродського.
 
Що ж з цього виходить. Через те, що старі біщнесмени нашого міста є в стані оплатити, дістати, або ж просто не хочуть вкладати достатньо коштів у інфраструктуру своїх об`єктів, щоб бути конкурентноспроможними, мають страждати прості чернівчани-споживачі. Та мало того, що самі не можуть цього зробити, та ще й іншим не дають цього зробити. Як у тому прислів`ї, яке чудово говорить про менталітет деких чернівецьких бізнесменів — "і сам не гам, і другому не дам"…

10 коментарів

Надія Григоренко
так, чула про таке вже давно…
(я маркетолог, про ефект першості питати у мене)
Роман Вітовський
Нещодавно цілий вечір говорили про те, що коли щось пишеш завше потрібно оперувати фактами, а не домислами. Просто думка.
Володимир Карагяур
Романе, повірте мені пишу це не з домислів.
Володимир Карагяур
Факти ч но ж кінотеатр в г. Турист закртий. Не вірите ідіть переввірте.
Алька Ситар
«Турист» не закритий, може, «Ефект» закритий, але вже мав би відкритись до цього часу.
Алька Ситар
Я коли спілкувалась із власником кінотеатру «Ефект», то він тижні три тому казав, що за кілька днів відкриває кінотеатр. Там претензії були до проекту. В нас взагалі у місті можна до всіх кінотеатрів «докулупатись», окрім імені Івана Миколайчука, бо це єдине приміщення, яке з самого початку будували, як кінотеатр, але його тепер довели «до ручки» і планують робити там кіно-мистецький центр. Усі решта — і Палац кіно, і «Чернівці», і «Ефект» — то перебудови.
Володимир Карагяур
Алька, будьласка читай уважно «кінотеатр в г. Турист». Він закритий.
Алька Ситар
Я вже побачила, вибач, Володимире. Я тільки уточнюю, чи й досі закритий?
Дарина Саїнчук
Просто у нас ще одна проблема — це сам споживач. Люди не відстоюють свої права, права ходити у той кінотеатр, які вони хочуть, платити ту ціну за сервіс — яку заслуговує заклад. У нас ще той споживчий голод — «добре, що хоч таке є», споживач не розпещений. Немає дійсно працюючих організацій, які б захищали споживача. А здорова конкуренція лише наруку споживачу. Те, що її хочуть задушити — це вже не правильно.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте