Вежа для всіх!

Сьогодні о 12.00 годині біля міської ради, в той час коли на пожежній вежі будівлі  міської ради як і щодня в цей час грав сурмач,  пройшов флешмоб під назвою «Вежа для всіх!». Флешмоб був присвячений громадській ініціативі щодо питання відкриття вежі міської ради для загального вільного доступу чернівчан та гостей міста до неї. Ініціаторами даного флешмобу виступили дописувачі нашої блогосфери Vkursi.com та журналісти і просто активна молодь, постійні відвідувачі пресклубу, який проходить  щопонеділка у приміщенні Літературного кафе на чолі з координатором прес-клубу Андрієм Кргулашовим. На зустрічі були присутні журналісти двох місцевих телеканалів, один з яких провів пряму трансляцію. О 12 годині, коли почав грати сурмач, всі учасники флешмобу встали на лавки перед будівлею міської ради та почали дивитися вверх за допомогою біноклів, разом з тим за допомогою розданих букв утворивши живу фразу «Вежа для всіх!». В кінці гри сурмача всі прокричали фразу «Вежа для всіх». Під час акції були роздані листівки з інформацією про нашу ініціативу, за що окрема подяка Вадиму. Нам вдалося привернути увагу перехожих та людей з міської ради. 
З міської ради до нас вийшли пани Сірман та Васильчишин, які також надали свої коментарі для телебачення та пояснили для нас також деякі процедури для реалізації нашої ініціативи.
 Сьогодні Андрій Круглашов та Галина Єреміца готують звернення до міської ради з приводу нашого питання. Вся хто хотів би включитися до нашої ініціативної групи, або допомогти у зборі підписів для її підтримки, будь ласка, звертайтесь до мене або вказаних вище осіб, а також Віталіка Шарлая та Маріани Литви. Всі ми зареєстровані на Vkursi або у соціальних мережах. Найкраще це зробити за допомогою особистих повідомлень на Vkursi.com.

Ввечері очікуйте фото звіт з флешмобу.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте