Хто посміє відкрити кримінальну справу проти Януковича та Азарова?

Коли в Україні хтось каже, що всі рівні перед законом мені стає дуже смішно. Одна з основних новин останніх днів це відкриття кримінальної справи проти Юлії Тимошенко по газових контрактах. Можливо, дійсно там не все так чисто з тими  контрактами сключеними урядом пані Тимошенко, але мені цікаво чи хтось посміє перевірити та відкрити кримінальну справу при наявності складу злочину у газових контрактах підписаних Віктором Януковичем, не кажучи вже за договір про перебування Черноморського флоту Російської Федерації у Криму.
Арешт голови МВФ, в незалежності від того винний він чи ні, доказав що у демократичних країнах навіть найвпливовіші люди несуть таку саму відповідальність перед законом як і пересічний громадянин. От би і нам дійти таких стандартів, а ми за теперішньої влади скоріше рухаємося до Росії, де людину можна просто взяти і зацькувати тільки за те, що вона багата та має своє власне ставдення до політичних подій.
Ось і виходить, що навіть за явних порушень нашому президенту та його команді нічого не загрожує навіть за відсутності недоторканості.
 

7 коментарів

Наташа Борісова
Жаль, що так( Думаю, що люди вже звикли до такого… мовляв:«Це ж Україна!»… А на рахунок криміналу… він же «авторитет»...((
Маріанна Антонюк
ну я б не стала тільки Україну так песимістично в цьому контексті обговорювати. Глава МВФ, до речі, конкурент Саркозі на майбутніх виборах. Так що не факт, що та ситуація не спровокована. Хоча, звісно, навіть якщо спровокована і він проявив свою «слабкість» у всій красі, то принаймні отримав своє. Що в нас буває таки рідко…
Володимир Карагяур
Маріанна, я сам припускаю, що це може бути просто провокація, але я говорив про інше, що там перед законом рівні всі. Та згадайте навіть президента Ізраїля якого засудили, згадай скандал з Клінтоном. Там не має авторитетів для закону, я говорив про це.
Маріанна Антонюк
таж і я у другій частині свого «меседжу» про те саме… :)
Захар Подкидишев
Є один такий чудовий вислів: «якщо ти дістав револьвер та взвів курок, то маєш вистрелити, бо твій суперник теж дістає револьвер. І коли ти хоч на мить затримаєшся, то отримаєш кулю в лоба». 2004 року Ющенко та Тимошенко прийшли до влади під гаслом «Бандитам — тюрми!» За пять років при владі була чудова можливість пересаджати всіх, хто заважав. Звісно, декого навіть закрили у СІЗО, але потім випустили. Невже помаранчеві були настільки наївні, що не розуміли того, що треба було стріляти??? Вони зволікли з пострілом, і тепер отримують у свій бік повну обойму. І хто їм у такому випадку доктор...???
Володимир Антонюк
В 2004 році президентом обрано Ющенка і справді тоді прем'єром стала Тимошенко з 25 січня по 8 вересня. Потім прем'єр міністром став Ю. Єхануров, потім з 4 серпня 2006 по 18 грудня 2007 прем'єром був шапкокрад Янукович. Це до питання, що до влади прийшла Тимошенко. Ти пропонуєш помсту і кроваві вбивства політичних супротивників? Це твоя особиста позиція, чи це нова установка ПР?
Захар Подкидишев
Я нічого не пропоную. Я говорю про те, що сумна особливість української демократії заключапється у тому, що або ти когось посадиш, або посадять тебе. Другий раз премьєр-міністром Тимошенко стала вже за парламентсько-президентської республіки. Тобто, мала достатні можливості саджати тих, хто на її думку бандити, і, відповідно, кого у тюрми. Натомість, вона півроку домовлялася з шапкокрадом Януковичем про створення широкої коаліції та змін до Конституції.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте