І знову це чудове відчуття себе ідіотом...

І знову це чудове відчуття себе ідіотом — спочатку вони заявляють, що санкції не потрібні korrespondent.net/ukraine/politics/3306837-sanktsyy-protyv-ukraynskoi-vlasty-neobiazatelny-merkel (відчувається вплив Москви і їх особлива дружба, між Німеччиною та Росією). А тут вже потрібні санкції tsn.ua/politika/nimechchina-znovu-prigrozila-sankciyami-proti-ukrayinskih-chinovnikiv-335170.html. При тому що вони знову погрожують. А саме цікаве це те, що про те, що санкції не потрібні, говорить сама Меркель і лідер однієї з парламентських груп, а от погрожує санкціями лише міністр закордонних справ. Тобто рятуючи свою п'яту точку від найвпливовішої людини світу за версіями якихось вар'ятних ЗМІ, пана Путіна, сама пані Меркель заяв не робить. Так от, пані Меркель, я вам погрожую і попереджаю, що якщо Ви нарешті не введете ті долбані санкції проти наших долбаних можновладців, то я офіційно заявляю, що введу санкції проти Вас особисто.

А тепер найцікавіше — мені ж нічого не стоїло зробити заяву і погрожувати санкціями пані Меркель — бо я цього не робитиму, навіть якщо я зроблю, то вона цього не відчує, так і це напевно для мене на якомусь серйозному рівні крім там тіпа не дивитись її по тєлєку або не читати про неї новини не вийде зробити.

Так саме і пані Меркель нічого не вартують ті заяви робити. Тим більше заявила не вона, а міністр. Задовбало...

Реально вже задумуюсь, чи дійсно не є пан Путін найвпливовішим політиком — і його найбільша зараз проблема це те, що він хоч і є найвпливовішим політиком, але не все йому вдається, як тому французу, що перестрибнув Бубку. Ну не вдається йому вплинути на український гордий і незалежний народ. От він і біситься, що все є — і найвпливовішим визнали, і Меркель в кармані, і Олімпіада найдорожча (найкрутіша не вийде сказати, бо не змогли купити міжнародних суддів і Росія тупо прос**ає Олімпіаду), і коханка олімпійська гарнюня-гімнастка, але десь під боком сидить якийсь гордий незмиримий народ, який ну ніяк йому не дається і сидить як жало в чоловічій гордості, як ті гали, які мали чарівний еліксир. Ну не дається і так його це харить, що вже і центр Києва палає, але все одно вони стоять.

І ОСЬ ЦЯ ЧУДОВА ДІВЧИНА ПРАВА!

3 коментарі

Ігор Гамаль
Завтра Меркель і КО висловлять 100500 стурбованостей ситуацією, 100500 раз пригрозять санкціями і 100500 раз зателефонують Януковичу. Якщо хтось ще плекає надію, що нам хтось допоможе крім нас самих, то… почекаємо ще кілька місяців.
Святослав Вишинський
Ще кілька років. Надійніше.
Володимир Карагяур
Вм що не чули? Він де не взяв трубочку від тої дівчинки німецької!
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте